spaSpa EarlyBird:

Vi vil med jevne mellomrom annonsere på Facebook/Instagram/mail en spaSpa EarlyBird. Dette vil være gitte behandlinger denne dagen – hvor først til mølla-prisippet gjelder. Det er et lite antall timer ledig, og den unike prisen vil kun gjelde for disse timene. Følg oss gjerne på Facebook for å få beskjed når disse timene er tilgjengelig.

 

Våre kampanjer i Juni:

 

Voks:

Lekre legger er perfekt til sommeren – og vi vokser dine legger for 290 kr hele juni (ord. pris 390,-)

Gjelder alle våre avdelinger.

Kroppsbehandlinger: (gjelder kun på avdelingen i Harstad Sentrum og KUN hos Siv)

Siv Svendsen er blitt fast ansatt hos oss og starter 8 mai i Harstad & Kanebogen.  Siv er utdannet massør og gjør dyp muskelmassasje, kopping & steinmassasje.

Vi ønsker å gi Siv en fantastisk velkomst og inviterer DEG til behandling til disse kampanjeprisene i hele juni:

 • spaSpa Kroppsskrubb og Massasje: 890 kr (ord.pris 1200kr)

 

 

Helt ny behandling hos oss:

Hudforyngelse med PRP

 

Vår hudlege Dr. Linos Tzellos vil utføre PRP behandling (Platelet Rich Plasma-injeksjoner) – for yngre hud med færre rynker og økt elastisitet.

PRP (Platelet Rich Plasma) er en nyskapende form for antialdringbehandling. Behandlingen tar utgangspunkt i bruk av pasientens eget blod og gir dermed ingen risiko for allergiske reaksjoner. PRP-behandlingen vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev.

Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift.

Hva kan behandlingen gjøre for deg:

 • Redusere linjer og rynker.
 • Jevnere hudfarge.
 • Redusere porer.
 • Redusere arr.
 • Regenerer huden.
 • Får sår til å gro.
 • Stimulerer benvekst.
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.
 • Reduserer strekkmerker.
 • Solskader i hud.
 • Poser under øyne.

 

 

Du har også mulighet til å kjøpe 3 behandlinger til denne prisen så lenge kampanjen varer!

VENUS FREEZE – Kampanje i september og oktober!

Venus Freeze er markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud.

FÅ DIN YNGRE HUD  TILBAKE  – OG FRYS TIDEN! Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards 2013!En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser  (MP ²)  trenger dyp ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.
 • Hudoppstrammende 
 • Reduserer cellulitte
 • Glatter rynker

Behandlingen

En behandling for ansikt varer i 20 minutter og kropp 35-60 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen “nedetid”, hvilket gjør det mulig for klientene å gå tilbake til normale aktiviteter etter endt behandling.

Resultat

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og decolletè. Kroppsbehandlinger anbefales 10 behandlinger

 

ODINÆRE PRISER: 

ANSIKT, 45 min.

1 behandling kr 1000,- (ord. pris 1600,-)

Tillegg for hals eller decolletè  pr. behandling kr 490,–  ( gis ikke fastkunderabatt på)

HALS eller DECOLLETE, 30 min

Ord. pris: 1 behandling hals/decolletè 900,- /765,- med fastkunderabatt

 

KROPP, 35 – 60 min.

1 behandling kr 1000,- (Ord. Pris: 1 behandling kr 1900,- ) 

Tilleggpris/rabatt for ekstra område kropp pr behandling kr 990,- (ikke fastkunderabatt)

Eksempel på 1 område:

mave

hofter

lår forran (evt innside)

lår bak

begge legger

begge overarmer

Bakdel

spaSpa Venus Freeze Luksus Hud, 80 min.

“Facial of the future!”

Inkludert peeling, hudpleie med rens, Venus Freeze og avsluttes med spesialmaske, 1500,- ( Ord. pris: kr 2300,- )

Last ned brosjyre her

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Kampanje med spaSpa Dermapen@ MicroNeedling

Dermapen: 2490,- (ord. pris 3990,-)

 

Permanent hårreduksjon

Vi arbeider med Soprano ICE som er en revolusjonerende 810nmdiodelaser plattform som tilbyr nær smertefri og permanent hårreduksjonfor alle hudtyper også solbrun hud.
Soprano ICE er selvfølgelig FDA godkjent.

Hvordan virker diodelaseren og kan den være “smertefri”?

IN-Motion teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden til de ikke lenger kan produsere nye hår. Ettersom laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet være relativt stort, noe som gjør at behandlingsøktene går raskt, effektivt og karakteriseres som mindre smertefullt enn voksing.

Hvor ofte må behandlingen gjentas?

Det er individuelt hvor mange behandlinger som er nødvendig, da dette har med hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. Som en pekepinn sier vi at ansikt behandles på nytt etter 4-6 uker, mens andre områder behandles med et intervall på 1-3 måneder.

JetPeel™

Behandlingen er helt unik og ulikt alt annet du har prøvd før! Super behandling å kombinere med andre hudbehandlinger.

Det er peeling med en vannstråle – JetPeel – og selv den mest sensitive hude tåler denne behandlingen – gode resultat på Rosacea. Brukes av mediklinikker i UK.

Slik virker Jetpeel:

 • Reduserer rynker, linjer og arr
 • Peeler frem frisk hud
 • Fuktighet
 • Oksygen
 • Dyprenser

Revolutionary New Skin Treatment…sier mediklinikker i UK.

Green Peel fra Dr. Schrammek

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

Mange travle kvinner og menn er “solgt”. De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Med den myke Green Peel Fresh Up får en i tillegg en herlig glød samtidig som en bremser aldringsprosessen. En svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Unge jenter og gutter elsker Green Peel da den gir synlig bedring på acne, arr og store porer.

Green Peel er kåret til nummer en i verdenpå naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land verden over.

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. Den mykeste peelingen; Green Peel Fresh Up er en populær “partypeel!, og en “must” på den røde løperen. Huden gløder samtidig som det er en ideel forebyggelse mot aldring. De sensitive er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og til og med styrker huden. De dypere peelingene, Energy og Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker. Alle styrkene gir en unik glød samtidig som en kjenner at huden stimuleres i flere dager etterpå.

Green Peel er så naturlig at du kan spise den. Den er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek med spesialitet i aldring og allergi på 50 tallet. Peelingen består av 10 ulike urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden , kan den også brukes av de med sensitiv hud. Urtene som brukes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virkek innenfra og ut. Resultatet er som en real treningsøkt for huden.

Green Peel finnes i disse tre variantene + en ekspressbehandling:

Green Peel Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene.

Pris: kr 1200,-

Green Peel Energy

Dette er en mildere variant av den grønne peelen og en behandling som er helt i tiden ettersom den gir umiddelbar effekt uten at den setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du faktisk kan gå på fest samme dag.

Pris: kr 1300,-

Green Peel Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød, og etter 3-4 dager vil du som regel flasse. Etter 5-6 dager må du tilbake til hudklinikken for en oppbyggende behandling. Deretter vil du gradvis se de positive resultatene.

Pris: kr 4.800,-
inkludert 2 behandlinger og 5 hjemmeprodukter

Green Peel Fresh Up Ekspress

En super “Party Peel” som du kan ta i lunsjen. Huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene.

Pris: kr 1100,-