Kjære Kunder,

Grunnet den nye smittesituasjonen i Harstad i dag, ønsker vi å ytterligere øke sikkerheten hos oss for våre gjester. Vi anbefaler at du har med eget munnbind og bruker dette i behandlinger som forming/farging av vipper og bryn, fotpleie og andre behandlinger som det er mulig å bruke dette. Våre terapeuter bruker fast munnbind, og det er bare en anbefaling og ønske fra vår side om du som gjest også kan benytte dette.

Duobehandlinger vil være mulig å gjøre, dersom dere som kommer er i samme husstand. Dersom dere ikke er i samme husstand, vil dere få behandlingen – men på hvert deres behandlingsrom. Dette vil gjelde fram til 18. januar, inntil vi vet  hvordan situasjonen utvikler seg.

Det vil dessverre ikke være mulig å ha med seg en gjest inn i behandlingsrommet når du kommer til behandling (som f.eks barn, en venn etc.).

Dersom du ikke føler deg frisk, ber vi om at du utsetter timen din.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Prisøkning fra 1. januar og 1. februar

Rett før nyttår informerte regjeringen om at det fra 01.01.2021 vil bli innført mva på alle kosmetiske og kirurgiske behandlinger som utføres av leger og sykepleiere. I tillegg vil også alternative behandlinger som aromaterapi, massasje og fotpleie bli ilagt mva.

Dette medfører en prisøkning på ca. 20% for flere av disse behandlingene. Prisendringene på fillers, botox og laser skjer fra 1. januar 2021. (Microblading og tatovering økes ikke i pris.)

Øvrige behandlinger som får ny pris endres fra 1. februar. Dette gjelder både hud- og kroppsbehandlinger, samt spa-pakker. Har du fått et gavekort med en spesifisert behandling, vil du selvsagt få benytte gavekortet på behandlingen UTEN å betale ekstra (utenom fast hygienetillegg på 50 kr som omfatter alle behandlinger)

Ta kontakt hvis du har spørsmål rundt endringen på post@spaspa.no

Gavekort + 15% Fastkunderabatt = JUL

Alle gavekort kjøpt i desember gir automatisk spaSpa Fastkunderabatt på 15% på alle behandlinger som omfatter tilbudet når gavekortet brukes. Gjelder ikke på allerede rabatterte behandlinger.

ALLE våre gavekort kan brukes i Harstad, Kanebogen og Narvik. Bestill gjerne gavekort i nettbutikken vår, og vi sender det straks elektronisk på mail til deg eller den du vil glede. Du vippser enkelt eller betaler med kort.

Du velger selv om du vil gi et beløp eller behandling, og gavekortet kan brukes fra kjøpstidspunktet. Gi en gave som varer til noen du vil glede.
(15% gjelder så lenge gavekortet er gyldig – 1 år fra dato det er kjøpt).

Informasjon vedrørende gavekort med dobbel verdi

Gavekort kjøpt fra 9. til 14. november hos spaSpa vil vi gi deg dobbel verdi på ved bruk av gavekortet i januar. Gavekortet kan KUN brukes på behandlinger for å få dobbel verdi.

Gjelder IKKE på oppfølgingsbehandlinger som:

Etterfyll negler | påfyll vipper | oppfølg brasiliansk voks – eller på medisinske behandlinger. Eks. laser/botox | Dermapen | Restylane | tatovering | microblading etc. Kan heller ikke brukes med dobbel verdi på andre kampanjer der prisen allerede er rabattert.

Brukes gavekortet resten av året, er det «normal» verdi på gavekortet og det kan brukes fritt på produkter/behandlinger. NB! Vi kan ikke garantere at det finnes ledige timer, så det er «først til mølla» som gjelder for å sikre seg time i kampanjens tidsrom.