spaSpa face2face

/spaSpa face2face
spaSpa face2face2020-03-28T13:32:08+00:00

spaSpa face2face

Nå tilbyr spaSpa et nytt og unikt konsept der din hudterapeut vurderer huden din på nært hold, uten at du trenger å forlate hjemmet ditt.

Nyhet! Vi tilbyr din personlige hudterapeut via facetime. Kjersti Mikkelborg har over 20 års erfaring med både tradisjonell og medisinsk hudpleie. Gjennom live konsultasjon på facetime vurderer jeg huden din, og sammen finner vi frem til den beste løsningen for deg.
Når du ikke kan komme til oss, vil vi være her for deg. Derfor har vi lansert «spaSpa face2face», en ny digital tjeneste der behandlingen gjøres via din mobil.

 

 

Dersom du har spesielle ønsker for huden din, kan vi se på dette sammen. Du har også en unik mulighet til å vise meg hva du allerede har av produkter hjemme, slik at vi kan supplere med nye produkter rundt de du allerede har. På den måten unngår du å kjøpe noe du allerede har i skapet.

Som et introduksjonstilbud i denne spesielle tiden, tilbyr vi deg denne behandlingen kostnadsfritt dersom du velger å handle produkter hos oss. Det er selvsagt også mulig å bestille time kun for konsultasjon. Pris: 500,-

Vi kjører dine varer kostnadsfritt hjem til deg. Bor du et stykke unna, sender vi kjøp over 500 kroner fraktfritt.

Sammen bruker vi tid på deg og din hud!
Du booker enkelt time hos Kjersti Online – via vår online booking. Behandlingen heter spaSpa face2face.

Du kan også ta kontakt med meg på tlf. 984 14 158 og reserver time.
Vi samarbeider med leger innen hudhelse og er til enhver tid oppdatert på hva som skjer. spaSpa har valgt ledende produkter på markedet – din tid hos oss vil være av beste kvalitet!

Invester tid med huden din