spaSpa Microblading Bryn

//spaSpa Microblading Bryn
spaSpa Microblading Bryn2018-12-19T15:10:20+00:00

spaSpa Microblading Bryn

Behandlingen inkluderer 1-2 oppfølgende behandlinger som gjøres ca. 4 uker etter første besøk. Kontraindikasjoner for Microblading: Vi behandler ikke klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Dersom du ammer, bør det ikke ammes før etter 24 timer etter endt behandling.

BRYNENE DINE BETYR MYE…

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn. Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Kjersti Mikkelborg er utdannet Microblading-artist og Lingerist. Hun har jobbet med kosmetisk tatovering siden 1999, og har lang erfaring med bryn og eyeliner. Hun er spesialkurset i PhiBrow teknikk og har flere kurs hos Solvår Hegge innen tatovering. Med Microblading får du svært naturlig resultat, og det virker som dette er den nye trenden for bryn. Kjersti er sertifisert PhiBrow artist og har også nylig deltatt på Masterclas i Beograd.

Microblading VS Permanent Make up: Hovedforskjellen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp denne teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crispy/tynne.


Tid: 2 timer

Pris: Kr. 5.500,- (På denne behandlingen gis ikke FastkundeRabatt.)

eller bestill tid på tlf: 77 07 55 66