spaSpa Permanent Makeup Bryn

//spaSpa Permanent Makeup Bryn
spaSpa Permanent Makeup Bryn2018-12-19T15:10:20+00:00

spaSpa Permanent Makeup Bryn

Inkl. 2 oppfølgende beh.Tatovering varer ca 3-5 år. Teknikken som brukes er skyggelegging eller hårpåtegning. Dette gir en 3D-effekt. Ser svært naturlig ut. Vår lingerist Kjersti Mikkelborg startet med permanent makeup i 1999 og har lang erfaring . Hun har også tatt flere videregående kurs hos Solvår Hegge. I tillegg er hun utdannet PhiBrow Artist og utfører Microblading på bryn. Prisen er den samme.

Microblading VS Permanent Make up: Hovedforskjellen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp denne teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crispy/tynne. Les mer om dette under MicroBlading.

Kontraindikasjoner: Vi behandler ikke klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Dersom du ammer, bør det ikke ammes før etter 24 timer etter endt behandling.


Tid: 2 timer

Pris: Kr. 5.500,- (På denne behandlingen gis ikke FastkundeRabatt.) 

eller bestill tid på tlf: 77 07 55 66