Laser

Fotona Laser i Harstad

20 års aldersgrense

Fotona Laser har en behandlingsprotokoll som heter 4D, som stimulerer til bedre fuktbevaring i huden, minimerer sprengte blodkar, virker oppstrammende, reduserer porer og forbedrer strukturen i huden. Behandlingen gjør huden friskere og reparerer solskader, samt virker i dypet og forbedrer linjene fra nesen ned til munnviken – også kalt nasolabial folden – og «hamsterposer» fra munnviken ned mot siden på haken.

Det er også mulig å bruke denne behandlingen på andre områder av kroppen enn bare ansikt – som blant annet hudoppstramming av mage, bryst, armer, rygg og hals.

Vi har også en protokoll som heter Fotona Smooth-Eye, som adresserer rynker og hudkvalitet rundt øynene.

Fotona 4D Laser i ansiktet

Denne protokollen har 4 steg:

  • Hudoppstramming på innsiden av kinnene (altså i munnhulen).
  • Oppvarming av huden for å stimulere kollagenproduksjon
  • Dypere oppvarming av huden, også for å stimulere kollagenproduksjon
  • Resurfacing i ansiktet (altså konrtollert «peeling» av huden)

Behandlingen er enkel og det er lite smerte. Nedetid varierer fra behandling til behandling. Det anbefales 2-4 behandlinger.

Effekten av behandlingen er permanent.

 

Tightsculpting – hudoppstramming av kroppen

Med vår Fotona Laser kan vi utføre hudoppstramming – kalt tightsculpting – på de fleste områder av kroppen. Det er en protokoll med to behandlinger i en økt, det vil si at man først gjør en behandling med en innstilling i 20 minutter som varmer opp i dypet og setter igang produksjon av nytt kollagen. Deretter varmer man opp noe mer overfladisk for å stramme opp hudoverflaten.

Tightsculpting passer utmerket godt på blant annet mage, for å stramme opp slapp hud.

Ved en kroppsbehandling bør du regne med 2-4 behandlinger.

Før og etter behandling

Ved en konsultasjon kan vi se på mulighetene, diskutere behandlingen og vurdere om den er riktig for deg.

Før du går i gang med en Fotona-behandling, bør du ikke sole deg eller ta solarium minst to uker før du tar behandlingen.

Etter behandlingen vil du være noe rød i huden samme dag. Etter noen dager kan du forvente en del flassing (peeling) av huden. Unngå å eksponere huden for mye sollys 6 uker etter behandlingen.