Om oss

/Om oss
Om oss2018-12-19T15:10:19+00:00

Om oss

Sammensetningen av personale er svært viktig hos oss. Enhver nyansettelse vurderes derfor alltid i samråd med personalet. Slik har vi skapt et balansert arbeidsmiljø, der terapeutene utfyller hverandre både faglig og sosialt. Det rolige og harmoniske miljøet forsterker kundens totale opplevelse. Hos spaSpa stiller vi store krav til oss selv som terapeuter. Samspillet mellom spaSpas behov for kompetanse og ansattes behov for egenutvikling, legger grunnlaget for vår plan på etterutdanning. Hvert år deltar vi på flere seminarer, produktkurs, salgskurs og studiereiser. spaSpa satser på kompetanseutvikling i et langsiktig perspektiv og med fokus på resultatmål for virksomheten. Vår hovedleverandør, Dermanor, holder til enhver tid våre terapeuter oppdatert innen både fag- og produktutvikling. spaSpas dyktige terapeuter vil gjennom unike behandlinger ta deg med på en reise hvor både kropp, sjel og sinn finner den perfekte balanse. Våre ansatte er vår viktigste ressurs.

spaSpa Gavekort

Våre gavekort har ett års gyldighet og kan fritt benyttes på alle våre behandlinger og produkter. Bestill også gavekort per tlf 77 07 55 66, e-post: post@spaSpa.no eller på www.spaSpa.no. Vi sender gavekortet til deg eller direkte til den som skal få gleden av det.

Servering

Vi serverer helserettet mat i enkelte av våre behandlinger, og vi fører det ekslusive kildevannet fra Voss. Bestill gjerne et glass vin eller annen drikke for servering i Loungen.

Avbestilling av timer

Avbestilling av timer må skje senest arbeidsdagen før avtale, og skal enten ringes inn eller avlyses via online booking. Ikke avbestilte timer belastes 250,- per behandling.

spaSpa Fastkunderabatt

Vi gir deg -15% fastkunderabatt når du tar ny behandling innen 60 dager.  Se vår meny for hvilke behandlinger det gjelder.

spaSpa spaSpa Member

Spør oss for mer informasjon om medlemskap i spaSpa.

Online booking

På våre nettsider: www.spaSpa.no kan du bestille timer direkte på vår online booking.

Mobiltelefon

For å ikke forstyrre andres behandling, ber vi deg ha mobilen avslått eller på lydløs hos oss. Vi tar forbehold om endringer i behandlinger og prisliste. Alle bilder er fra spaSpa by Mikkelborg.

Spesielle situasjoner

Informer oss om spesielle situasjoner ved bestilling av time, slik at vi kan tilrettelegge og anbefale det beste for deg. Våre terapeuter har taushetsplikt, så dersom du ønsker å diskutere noe konfidensielt, kan du gjøre en avtale med en av våre terapeuter.

Kontra-indikasjoner

Bruk gjerne listen under for å se om du har kontra-indikasjoner til en behandling. Det er ikke alle behandlinger som egner seg for absolutt alle. Du kan bli spurt om skriftlig tillatelse fra lege dersom terapeuten er i tvil:
Diabetes | Kreft | Høyt eller lavt blodtrykk | Hjertetilstad | Graviditet | Allergier
Epilepsi | Metallimplantat | Kontaktlinser | Betennelse i kropp/ledd | Hudsykdommer

Utvalgte produkter

spaSpa har valgt ledende produkter på markedet – din tid hos oss skal være av beste kvalitet.