spaSpa JuliKampanje:

JuliKampanje på alle våre avdelinger!

V i p p e b ø y

spaSpa Vippebøy inkl. farging av vipper

NÅ: 690kr (ord.pris 990kr)

Om Vippeløft:
Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-ekstensions kan være en suveren løsning for noen, mens Lash Lift er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Den ‘nye generasjon’ vippebøy! En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Lash Lift løfter vippene uten å «krølle eller frizze» som ved alminnelig vippe-permanent . Gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 6-8 uker.

 


M a s s a s j e

spaSpa Elemis Hot Mineral Body Boost

NÅ: 990kr (ord.pris 1490kr) massasje fra topp til tå!

Om spaSpa Elemis Hot Mineral Body Boost:
En behandling med kombinasjonen av energigivende og avgiftene produkter. Består av en signatur massasje som virker avspennende, spesielt utviklet av Elemis. Huden boostes og massasjen virker spesielt avslappende mot såre og ømme muskler. Egen massasje for ansikt. En unik topp til tå massasje som gir en energiboost!


spaSpa EarlyBird:

Vi vil med jevne mellomrom annonsere på Facebook/Instagram/mail en spaSpa EarlyBird. Dette vil være gitte behandlinger denne dagen – hvor først til mølla-prisippet gjelder. Det er et lite antall timer ledig, og den unike prisen vil kun gjelde for disse timene. Følg oss gjerne på Facebook for å få beskjed når disse timene er tilgjengelig.