Gavekort er den perfekte gaven til den som har alt!

Gavekort kjøpt fra 15 til 25 november – får du dobbel verdi ved bruk av gavekortet i januar 2017. Gavekortet kan KUN brukes på behandlinger for å få dobbel verdi (Gjelder ikke på medisinske behandlinger eller tatovering. Kan heller ikke brukes med dobbel verdi på andre kampanjer der prisen allerede er rabatert.) Dette tilbudet var kun gyldig disse 10 dagene  i nov. slik at det skal være en god mulighet til å kunne booke seg time i januar. Brukes gavekortet resten av året, er det «normal» verdi på gavekortet og det kan brukes fritt på produkter/behandlinger. For å sikre seg time i januar, er det lurt å bestille time når du kjøper gavekortet:-)

Gavekort + 15% Fastkunderabatt = JUL 

Alle som kjøpte gavekort i desember 2016 får automatisk spaSpa Fastkunderabatt på 15% på alle behandlinger som omfatter tilbudet et år fra utstedt dato.

Det er uansett hvilket beløp gavekortet er kjøpt på – og gavekortet kan brukes fra det er kjøpt. Gi en gave til noen du vil glede – eller rett å slett gled deg selv. Se vår meny. (15% gjelder så lenge gavekortet er gyldig – 1 år fra dato det er kjøpt). Alle våre gavekort kan brukes i Harstad, Kanebogen og Narvik. Bestill gjerne gavekort på www.spaspa.no via vår online nettbutikk – og vi sender det til deg i posten – eller elektronisk på mail.

Velg en behandling eller en ønsket verdi på gavekortet, og du har den perfekte gaven til både ham og henne i alle aldere. Et gavekort på velvære passer perfekt til alle anledninger. Gavekortet pakkes pent inn og sendes samme dag som det bestilles. Vi sender også direkte til mottakeren med din personlige tekst. Fylles ut i eget felt når du kommer til handlekurven.

Gavekortet kan også hentes av mottaker hos oss, og da tilkommer ingen gebyr.

Klikk her for å bestille gavekort online.