Online gavekort

/Online gavekort
Online gavekort2020-11-09T09:41:51+00:00

Velkommen til vår side for kjøp av Online Gavekort .

ALLE våre gavekort kan bruke i Harstad, Kanebogen og Narvik. Velg en behandling eller en ønsket verdi på gavekortet, og du har den perfekte gaven til både ham og henne i alle aldere. Et gavekort på velvære passer perfekt til alle anledninger. Gavekortet pakkes pent inn og sendes samme dag som det bestilles. Vi sender også direkte til mottakeren med din personlige tekst. Fylles ut i eget felt når du kommer til handlekurven. Gavekortet kan også hentes av mottaker hos oss, og da tilkommer ingen gebyr.

Elektronisk gavekort

Dersom du ønsker gavekortet elektronisk, sender vi det gjerne til deg i løpet av 1 virkedag uten kostnad. Skriv i notatfeltet at du ønsker gavekortet tilsendt elektronisk.

Gavekort med dobbel verdi

Gavekort kjøpt fra 9 til 14 november hos spaSpa vil vi gi deg dobbel verdi på ved bruk av gavekortet i januar. Gavekortet kan KUN brukes på behandlinger for å få dobbel verdi. Gjelder IKKE på oppfølgingsbehandlinger som: Etterfyll negler | påfyll vipper | oppfølg brasiliansk voks – eller på medisinske behandlinger. Eks. laser/botox | Dermapen | Restylane | tatovering | microblading etc. Kan heller ikke brukes med dobbel verdi på andre kampanjer der prisen allerede er rabatert.

Brukes gavekortet resten av året, er det «normal» verdi på gavekortet og det kan brukes fritt på produkter/behandlinger. Det er ingen garanti at det finnes ledige timer, og det er «først til mølla» som gjelder:-) Dette er bare en hyggelig gest fra vår side, og de som ønsker det – og er tidlig ute, får denne ekstra verdien på sitt gavekort:-)

Betaling 

Du vil få betalingsinformasjon ved bruk av Vipps på sms, eller du kan enkelt betale med kort som VISA eller MasterCard. Porto kr. 50,- i porto/eksp. gebyr.

Gavekortet må brukes innen utløpsdato som er ett år fra du kjøper det. Vi kan dessverre ikke erstatte gavekort som blir borte.

Velg ønsket gavekort i menyen til venstre. Dersom du ikke finner gavekortet du ønsker, kan du velge en behandling som koster det samme – da alle våre gavekort kan benyttes fritt – uansett hvilken behandling de er kjøpt på. Alternativt kontakt oss på post@spaspa.no så oppretter vi det riktige gavekortet til deg.