Online gavekort

/Online gavekort
Online gavekort2018-12-28T13:18:34+00:00

Velkommen til vår side for kjøp av Online Gavekort .

ALLE våre gavekort kan bruke i Harstad, Kanebogen og Narvik. Velg en behandling eller en ønsket verdi på gavekortet, og du har den perfekte gaven til både ham og henne i alle aldere. Et gavekort på velvære passer perfekt til alle anledninger. Gavekortet pakkes pent inn og sendes samme dag som det bestilles. Vi sender også direkte til mottakeren med din personlige tekst. Fylles ut i eget felt når du kommer til handlekurven.

Gavekortet kan også hentes av mottaker hos oss, og da tilkommer ingen gebyr.

Betaling
Du vil få betalingsinformasjon tilsendt på e-post eller sms, og kan enkelt betale per nettbank, kortbetaling med VISA eller MasterCard eller med VIPPS (nr. 109171). Porto kr. 50,- i porto/eksp. gebyr. Du kan også bestille gavekort via vår online nettbutikk.

Gavekortet må brukes innen utløpsdato som er ett år fra du kjøper det. Vi kan dessverre ikke erstatte gavekort som blir borte.

Velg ønsket gavekort i menyen til venstre. Dersom du ikke finner gavekortet du ønsker, kan du velge en behandling som koster det samme – da alle våre gavekort kan benyttes fritt – uansett hvilken behandling de er kjøpt på. Alternativt kontakt oss på post@spaspa.no så oppretter vi det riktige gavekortet til deg.