Online gavekort

/Online gavekort
Online gavekort2019-12-22T21:45:07+00:00

Velkommen til vår side for kjøp av Online Gavekort .

ALLE våre gavekort kan bruke i Harstad, Kanebogen og Narvik. Velg en behandling eller en ønsket verdi på gavekortet, og du har den perfekte gaven til både ham og henne i alle aldere. Et gavekort på velvære passer perfekt til alle anledninger. Gavekortet pakkes pent inn og sendes samme dag som det bestilles. Vi sender også direkte til mottakeren med din personlige tekst. Fylles ut i eget felt når du kommer til handlekurven. Gavekortet kan også hentes av mottaker hos oss, og da tilkommer ingen gebyr.

Elektronisk gavekort

Dersom du ønsker gavekortet elektronisk, sender vi det gjerne til deg i løpet av 1 virkedag uten kostnad. Skriv i notatfeltet at du ønsker gavekortet tilsendt elektronisk. 

Gaven som varer…

Gavekort + 15% Fastkunderabatt = JUL

Alle som kjøper gavekort i desember får automatisk spaSpa Fastkunderabatt på 15% på alle behandlinger som omfatter tilbudet.

ALLE våre gavekort kan bruke i Harstad, Kanebogen og Narvik. Bestill gjerne gavekort på www.spaspa.no via vår online nettbutikk, og vi sender det til deg i posten – eller elektronisk på mail. Du vippser enkelt eller betaler med kort.

Det er uansett hvilket beløp du kjøper på – og gavekortet kan brukes fra du kjøper det. Gi en gave til noen du vil glede – eller rett å slett gled deg selv. Se vår meny. (15% gjelder så lenge gavekortet er gyldig – 1 år fra dato det er kjøpt).

Betaling

Du vil få betalingsinformasjon ved bruk av Vipps på sms, eller du kan enkelt betale med kort som VISA eller MasterCard. Porto kr. 50,- i porto/eksp. gebyr.

Gavekortet må brukes innen utløpsdato som er ett år fra du kjøper det. Vi kan dessverre ikke erstatte gavekort som blir borte.

Velg ønsket gavekort i menyen til venstre. Dersom du ikke finner gavekortet du ønsker, kan du velge en behandling som koster det samme – da alle våre gavekort kan benyttes fritt – uansett hvilken behandling de er kjøpt på. Alternativt kontakt oss på post@spaspa.no så oppretter vi det riktige gavekortet til deg.