spaSpa AprilKampanje

April er her! Den ene dagen har vi vårfølelsen, og den neste føler vi vinteren setter inn…! Men det vi vet med sikkerhet er at vi går våren i møte, og vi kjenner på den deilige følelsen av lysere og lengre dager.

Vi gir deg gode kampanjer i april som vil gjøre deg klar for våren og sommeren.

 

spaSpa Ekspress Hudpleie inkl. form bryn 25 min

Pris: 490,- Tid: 25 min (ord. pris 700,-)

Gir nydelig glød til huden, og bryn formes etter ønske. Isteden for forming av bryn, kan nakkemassasje velges når maske virker.

spaSpa Vippebøy inkl. farging av vipper 

Pris: 790,- Tid: 75 min. (ord. pris 990,-)Perfekt å få et naturlig løft på dine egne vipper – og du kan glemme Vippetang & Maskara.

spaSpa Dermapen Light Glow

Pris: 1990,- Tid: 50 min (ord. pris 2500,-)

Dermapen Light Glow ble en STOR suksess i mars, og vi fortsetter kampanjen med denne fantasiske behandlingen i april. Den reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling. Behandlingen inkluderer en lett Dermapen (uten bedøvelse), en kjemisk peel fra ZO Skin Health, og avsluttes med intens fuktbehandling med maske. Behandlingen er perfekt å ta i kur på tre etter hverandre.


Kampanje april som tilbys kun på avd. Kanebogen

LaserKampanje – Hårfjerning ansikt/kropp

 

30% Rabatt på dine 3 første laserbehandlinger!

(* Rabatt på videre behandlinger samme omårde, be om info.)  Se ordinære priser for laser her

– Soprano Ice Diodelaser fjerner effektivt og skånsomt uønsket hårvekst.
– Alle behandlinger utfører av sykepleier
– Book gjerne konsultasjon for prisoverslag

(Kampanjen på laser gjelder både april og mai!)

 Venus Freeze Venus Freeze

Markedets beste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud! Kroppsbehandlinger anbefales kur kropp på 8 -10 behandlinger – Ansikt: 6 – 8 behandlinger.

Se mer info her

Pris pr.behandling: 1000,- (ord. pris 1900,-) Du binder deg IKKE til et antall, og får prisen videre til de neste behandlingene. Du kan variere område. Ta kontakt for konsultasjon.

Alle behandlingene ligger på online booking under: KAMPANJER

 


 

Prisøkning fra 1. januar og 1. februar

Rett før nyttår informerte regjeringen om at det fra 01.01.2021 vil bli innført mva på alle kosmetiske og kirurgiske behandlinger som utføres av leger og sykepleiere. I tillegg vil også alternative behandlinger som aromaterapi, massasje og fotpleie bli ilagt mva.

Dette medfører en prisøkning på ca. 20% for flere av disse behandlingene. Prisendringene på fillers, botox og laser skjer fra 1. januar 2021. (Microblading og tatovering økes ikke i pris.)

Øvrige behandlinger som får ny pris endres fra 1. februar. Dette gjelder både hud- og kroppsbehandlinger, samt spa-pakker. Har du fått et gavekort med en spesifisert behandling, vil du selvsagt få benytte gavekortet på behandlingen UTEN å betale ekstra (utenom fast hygienetillegg på 50 kr som omfatter alle behandlinger)

Ta kontakt hvis du har spørsmål rundt endringen på post@spaspa.no

Gavekort + 15% Fastkunderabatt = JUL

Alle gavekort kjøpt i desember gir automatisk spaSpa Fastkunderabatt på 15% på alle behandlinger som omfatter tilbudet når gavekortet brukes. Gjelder ikke på allerede rabatterte behandlinger.

ALLE våre gavekort kan brukes i Harstad, Kanebogen og Narvik. Bestill gjerne gavekort i nettbutikken vår, og vi sender det straks elektronisk på mail til deg eller den du vil glede. Du vippser enkelt eller betaler med kort.

Du velger selv om du vil gi et beløp eller behandling, og gavekortet kan brukes fra kjøpstidspunktet. Gi en gave som varer til noen du vil glede.
(15% gjelder så lenge gavekortet er gyldig – 1 år fra dato det er kjøpt).