Leppeforstørrelse

Med årene mister leppene mye av sin naturlige fylde. Vi kan hjelpe deg med fyldigere lepper, fremheve av leppelinjen og å definere amorbuen.

Om du har rynker rundt munnen, kan du få behandlet disse samtidig med en leppeforstørrelse. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen. Vi har også fokus på at resultatet skal være naturlig og riktig til hver enkelt.

Det er flere måter å forstørre leppene på. Den enkleste måten er å gjøre det ved å fylle leppene med et materiale som kroppen ikke reagerer på. De vanligste fillerene i dag er Restylane® og Perlane®. Disse fillerne inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren brytes ned og forsvinner i løpet av noen uker til måneder. Det betyr at man må ha ny behandling for å opprettholde resultatet.

Geleen som injeseres vil støtte opp hudens struktur og fyller ut huden slik at leppene får volum og resultatet vil bli at leppene kjennes myke og fuktige ut fra innsiden. Behandlingsresultatet er umiddelbart og langvaring – hos de fleste ca 6 måneder.

Om du ønsker mykere, fyldigere lepper – eller om du bare ønsker å markere leppekonturen litt, så vil vi kunne tilby deg den riktige behandlingen for deg.

Behandling av lepper med Restylane

Hvor lenge varer effekten av en behandling med Restylane? Her er det store individuelle forskjeller, vanligvis 6 – 12 måneder etter første gangs behandling. Etter 3 – 4 gangs behandling er det ikke uvanlig at ønsket resultat varer mer enn 3 år.

Forholdsregler etter behandling

Man må ikke berøre det behandlede området de første 6 timer etter behandlingen. Soling eller sterk kulde bør unngås de første 2-3 dager etter behandling.

Bivirkninger

Mindre hudblødninger/blåflekker kan forekomme, disse vil bli borte på samme måte som andre blåflekker gjør. Ca. 1 av 2000 pasienter kan få en overfølsomhetsreaksjon som kommer fra få dager til 3-4 uker etter behandling. Dette gir hevelse, rødhet og ømhet i behandlet hud. Reaksjonen er selvbegrensende og kan vare inntil ca. 2 uker. Det er ingen sammenheng mellom allergier hos den som behandles og eventuell overfølsomhetsreaksjon på Restylane.