Om Restylane

Restylane Behandling av rynker og tapt volum. Rynker/linjer og arr etter kviser, skader eller vannkopper glattes ut.

Vi tilbyr behandling av rynker og tapt volum med RESTYLANE . Restylane er syntetisk fremstillet hyaluronsyre, nesten helt lik den vårt egen vev inneholder. Hyaluronsyren binder vann, gir volum og stimulerer til produksjon av kollagen. om-restylane
Preparatene produseres av det svenske legemiddelfirmaet Q-med, se www.restylane.com

Restylane er ledende i verdensmarkedet, og hver eneste sprøyte produseres i Sverige under streng kvalitetskontroll.

Det finnes ulike typer Restylane, forskjellen er størrelsen på partikler i produktet. Her vil behandler velge det produkt som er best egnet til den aktuelle behandling. F.eks Restylane Lipp til lepper, Restylane Perlane til kinnbesbygging, Restylane Vital til kollagenstimulering på solskadet og slapp hud osv.

Vår fremste Restylane ekspert Turid Mikkelborg har meget god kompetanse og lang efaring blant annet som konsulent og kursansvarlig for Q-Med.

Gelen injiseres under huden med en meget tynn nål, og gir naturlig volum under rynkene som løftes opp og jevnes ut. Metoden er rask og sikker og etterlater ingen arr eller andre merker i ansiktet.

Ved oppfyllende behandling av rynker/linjer eller arr vil effekten observeres umiddelbart.

Ved kollagenstimulerende behandling vil det ta lenger tid før man kan observere effekten av behandlingen. Her er det huden selv som skal stramme seg opp, denne prosessen vil kunne ta flere måneder før man kan se tilfredsstillende resultat. Når man har fått et ønsket resultat vil dette kunne beholdes med oppfølgende behandling etter 6 – 8 måneder.

Restylane Vital er et produkt som benyttes til å kollagenstimulere solskadet og slapp hud. Produktet benyttes for å oppnå generell hudforbedring i ansikt, hals, brystkasse, hender, ankler og knær. Behandlingen kan også anbefales for å forebygge tap av elastisitet i huden med påfølgende utvikling av rynker.

Restylan Vital injeseres i små dråper under huden. Hyaluronsyren i Restylanet binder vann under huden, på denne måten stimuleres huden til å produsere mer kollagen.

Behandlingen gjennomføres som en kur, vanligvis med 3 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom. Det gjøres alltid en individuell vurdering før behandling, og ved større tap av elastisitet i huden vil det være behov for flere behandlinger.